Blog

25 + POZE: Corpuri de iluminat de la HSMART

de Manta Vasilica in Jul 14, 2023

25 + POZE: Corpuri de iluminat de la HSMART

Știai că un singur detaliu poate schimba total aspectul casei tale? Corpurile de iluminat, de exemplu, nu sunt doar funcționale, ci pot contribui la estetica fiecărei încăperi. Alese cu grijă, aplicele, candelabrele, lustrele și toate sursele de lumină se pot transforma în detalii de accent, acele detalii care construiesc povestea casei tale.

Acum, pare destul de ușor să alegi corpurile de iluminat, dar odată ce ai în față o varietate de modele, cu forme și dimensiuni variate, îți va fi destul de greu să faci o alegere. Parcă îți plac și cele voluminoase, deși te atrag și cele minimaliste…corpurile de iluminat moderne îți fac cu ochiul, deși cele rustice îți stârnesc amintiri frumoase. Pentru a-ți ușura misiunea, în acest articol, o să-ți prezentăm succint principalele variante pe care le poți folosi în noul tău proiect de amenajare.

Corpuri de iluminat dormitor – inspirație pentru o încăpere odihnitoare

Fiecare încăpere de acasă are o poveste, iar dormitorul este acea cameră în care te retragi la finalul zilei pentru a te deconecta de stresul cotidian, pentru a-ți asculta gândurile și pentru a-ți reîncărca bateriile. Astfel, e de la sine înțeles că aici trebuie să optezi pentru o lumină caldă și odihnitoare. Alege corpuri iluminat cu accente simple pentru dormitoarele minimaliste, iar în ceea ce privește stilul modern de amenajare, poți opta pentru o aplică led tavan cu mai multe tipuri de lumină și intensitate reglabilă. De altfel, pentru dormitoarele cu accente clasice sau pentru cele cu design impresionant, poți opta pentru un pendul sau pentru un candelabru dormitor cu elemente din cristal. Oricare ar fi alegerea ta, nu uita că dormitorul trebuie să fie un spațiu aerisit, fără elemente obositoare. Iată recomandarea hsmart.ro pentru corpuri iluminat dormitor:

Lustra Cu Telecomanda, 3 Tipuri De Lumina, Intensitate Reglabila, 228W, Negru

Lustra LED 84W 2+2 CIRCLE BLACK Echivalent 400W Telecomanda

Aplica LED Interior 40W Rotunda Neagra

Lustra Led Hsmart 8312/28 Gold

Pendul Hsmart Gold 8801/A

Lustra Tip Pendul Hsmart9645-7, Cu 7 Abajururi, 100 W, Negru/Auriu

Aplica Led Hsmart3929 BK+WH 40CM

Candelabru Cristal K9-400, Textura Cristal, Metal, 5 X E27, Auriu

Candelabru MARKSLO , Textura Cristal, Metal, 6 X E14, Auriu

Lustra Led Dimabila Cu Telecomanda 3 Functii Fl April 130w

Corpuri de iluminat pentru living – confort și estetică deosebită

În living este o altă poveste. Dacă dormitorul este un spațiu intim, potrivit pentru a te retrage în zona de confort, camera de zi este încăperea în care îți primești musafirii, încăperea în care petreci timp de calitate cu cei dragi. Astfel, trebuie să știi că o cameră primitoare va urmări o anumită paleta cromatică, ceea ce înseamnă că trebuie să alegi atât stilul de amenajare, cât și nuanțele pentru mobilier și alte detalii. Vorbind, în continuare despre corpurile de iluminat, în living poți opta atât pentru candelabre sau lustre led voluminoase, cât și pentru pendule minimaliste, de dimensiuni reduse. În plus, pe lângă sursa principală de energie, aici poți crea o atmosferă primitoare pentru musafirii tăi cu ajutorul benzilor led. Aplică o banda led în jurul televizorului sau în spatele canapelei și vei observa cum întreaga încăpere prinde contur. Încă ești în pană de idei? Uite câteva sugestii:

Candelabru Nowodvorski/800/300 Cristal Fumuriu

Lustră Pendul Arriel - 1 braț ajustabil

Pendul LED OZN Matte Black 7W

Lustra LED 120W 6553 / 5-WH

Lustra LED Cu Telecomanda, 3 Tipuri De Lumina, Intensitate Reglabila, 176W, Auriu

Lustra LED Clics cu Telecomanda, 3 Tipuri de Lumina, Intensitate Reglabila, 296W, Gold

Lustra LED 140W 4+2 CIRCLE MAXI BLACK Design Telecomanda Echivalent 600W

Lustra LED Dimabila Cu Telecomanda 3 Functii 3D Cubic 150W

Pendul Inaltime Reglabila, 6 X G9, Alb/Argintiu

Kit Iluminat Scari Inteligent 32 Trepte, Senzori Miscare, Banda LED, Sursa Alimentare

Corpuri de iluminat pentru bucătărie: soluții moderne pentru casa ta

În ceea ce privește zona de gătit, pe site-ul nostru există numeroase modele de corpuri de iluminat bucatarie potrivite atât pentru încăperile mici, cât și pentru cele spațioase. De la lustre bucătărie, până la pendule și aplice moderne, cu lumina puternică. Sigur că în proiectele moderne de amenajare, pendulele ocupă un loc aparte, dar tu poți alege ceea ce simți că întregește perfect atmosfera de acasă. Iata propunerea noastră pentru sursele de iluminat bucătărie:

Corp De Iluminat Led Pendul HSM3004-5Dimabil Lumina Rece/Calda/Neutra

Pendul HSM8266/4, 4 X E27, Inaltime Reglabila, Negru

LUSTRA LED ULTRA SLIM120CM Scandinavian Design

LUSTRA LED ULTRA SLIM120CM Scandinavian Design

Pendul Lemn Vintage HSM 8260-3

Corpuri de iluminat exterior: inspirație pentru orice anotimp

Dacă pentru interior ai pus în coșul de cumpărături o lustra led, o lustra pendul și alte corpuri de iluminat, în ceea ce privește corpurile de iluminat exterior îți propunem să urmărești liniile simple și să mizezi pe raportul dintre funcționalitate și design. Pune pe primul loc o aplică de exterior cu senzor de mișcare sau mai multe aplice exterior, pe care să le montezi pe fațada casei și nu uita de iluminatul solar. Poți opta pentru lampi solare, proiectoare led și ghirlande luminoase. Cele din urmă sunt preferate de persoanele romantice și de cele care își doresc să creeze o atmosferă intima și plăcută afară, pe terasă. Poți arunca o privire și aici pentru a descoperi magia oferită de o simplă ghirlandă luminoasă. Uite un strop de inspirație pentru curte și terasă:

Aplica LED Exterior Echo 2x5w Neagra

Ghirlanda Luminoasa Pentru Gradina Terasa 10m, 15 Fasung E27 Cu Becuri Negru

Așadar, corpurile de iluminat au puterea de a transforma o încăpere banală în una special, cu elemente de design ce îți bucură privirea și te fac să te simți din ce în ce mai bine acasă.