Salt la conținut

hsmartro

Căutați

TOP 5 motive sa cumperi ghirlande luminoase

TOP 5 motive sa cumperi ghirlande luminoase

Serile de vara se petrec afara, alaturi de toti cei dragi, indiferent de zi sau de ora. Serile de vara sunt asteptate de noi toti, cu o limonada rece sau cu un frappe delicios pe terasa. Si cum atmosfera din jur iti poate schimba starea de spirit, inca de la inceputul acestui sezon te-ai gandit sa aduci o mica schimbare locului de relaxare. Desi totul arata perfect, parca lipseste ceva. Poate ai nevoie de mai multe flori sau poate de cateva detalii de efect.

Hai sa-ti dam o mana de ajutor: ghirlandele luminoase sunt vedetele sezonului cald. Se potrivesc cu orice stil de amenajare si au dublu rol: functional si decorativ. Nu te-ai gandit pana acum sa aduci un strop de magie pe terasa? Atunci, te invitam sa citesti acest articol. S-ar putea sa te inspire. In continuare, ti-am pregatit un TOP 5 cu motive sa cumperi ghirlande luminoase pentru acasa.

Atmosfera placuta

In general, amenajarile cu ghirlande luminoase de exterior au puterea de a crea o atmosfera vibranta, calda si relaxanta. Lumina oferita de sirul de beculete va contribui la conturarea unui cadru intim, potrivit serilor de vara in care tot ce iti doresti este sa petreci cat mai mult timp cu prietenii sau familia. In plus, asa cum spuneam inca de la inceputul acestui articol, o ghirlanda luminoasa de exterior poate fi un element decorativ excelent. Varietatea de modele existente pe piata, iti permite sa alegi optiunea perfecta pentru a se potrivi cu planul de amenajare al terasei tale. Poti opta pentru o ghirlanda cu lumina calda, pentru o ghirlanda colorata sau pentru una de diferite forme si culori. Sigur ca cele mai elegante sunt cele simple, insa tu poti da frau liber imaginatie, optand pentru modelele care iti creeaza o stare de bine.

Iluminare functionala

Asa cum ai inteles, amenajarea cu lumini decorative inseamna crearea unui cadru perfect, un ambient potrivit pentru a petrece serile tarzii de vara. In plus, daca alegi ghirlandele luminoase in planul tau de amenajare, vei contribui si la extinderea utilizarii terasei. Acum, spatiul de relaxare poate fi folosit indiferent de ora, cu ajutorul luminilor suplimentare.

Economie de energie

Un alt aspect interesant este ca majoritatea modelelor sunt eficiente din punct de vedere energetic, folosindu-se de tehnologia led. Astfel, ghirlandele pot consuma mai putina energie decat becurile obisnuite si, in plus, vei face economii pe termen lung, fiind si foarte rezistente.

Usor de instalat

Sa-ti mai dam o veste buna? Ghirlandele luminoase sunt usor de instalat si nu ai nevoie de cunostinte speciale pentru a aduce un strop de magie la tine acasa. Acestea vin insotite de un sistem de prindere foarte simplu, fiind usor de modelat, in functie de preferinte. Da, poti prinde luminile decorative pe pereti, in jurul copacilor, pe stalpi sau oriunde crezi tu ca s-ar potrivi.

Rezistenta la intemperii

Daca in urma cu cativa ani, gospodarii instalau diferite lumini pentru terasa si ghirlande jucause doar in perioada sarbatorilor de iarna, acestea sunt acum un laitmotiv al verii, dar si un detaliu de efect pentru orice anotimp. Daca instalezi lumini decorative odata cu inceperea sezonului cald, le poti lasa pe terasa pe tot parcursul anului, mai ales ca sunt rezistente la intemperii.

Bonus: Tips&Tricks pentru alegeri inspirate

Exista numeroase moduri de a aduce un strop de lumina in serile lungi de vara. Astfel, pe langa amenajarea cu lampi solare sau proiectoare led, ai putea sa-ti indrepti atentia catre ghirlandele luminoase. In acest sens, sursele de iluminat led exterior sunt o alegere potrivita pentru orice gospodarie. Iata si cateva sfaturi de care sa tii cont atunci cand alegi luminile decorative:

  • Tine cont de stilul de amenajare;
  • Asigura-te ca sursele de lumina sunt rezistente la intemperii;
  • Opteaza pentru iluminat LED sau iluminat solar daca vrei sa faci economii pe termen lung;
  • Verifica functionalitatea produselor achizitionate.

Ti-am starnit curiozitatea? Uite cateva recomandari pentru serile lungi de vara:

Ghirlanda Luminoasa Pentru Gradina Terasa 10m, 15 Fasung E27 Cu Becuri Negru

 

Ghirlanda Luminoasa Pentru Gradina Terasa 10m, 10 Fasung E27 Cu Becuri Negru

 

Ghirlanda Luminoasa Pentru Gradina Terasa 10m, 20 Fasung E27 Cu Becuri Negru

Proiector LED 50W cu Panou Solar si Telecomanda Rezistent la Apa IP65

Proiector LED 150W cu Panou Solar si Telecomanda Rezistent la Apa IP65

Lampa solara 200W, Rezistent la apa, Cu panou solar si telecomanda

Lampa solara de perete, 1400lm, LED, 182 leduri,3 moduri, incarcare solara si senzor de miscare

 

Aplica exterior Rombus 15w Neagra

Aplica exterior Angel 8w Neagra

In loc de concluzie te invitam la cumparaturi! Pe hsmart.ro gasesti corpuri de iluminat potrivite pentru fiecare incapere de acasa. In plus, ti-am pregatit o gama diversificata de ghirlande luminoase si alte corpuri de iluminat pentru exterior. Descopera-le magia si bucura-te de noua imagine a terasei tale. Serile de vara se petrec afara, intr-un cadru de poveste, alaturi de toti cei dragi. Tu ce produse ai pus in cosul de cumparaturi?

 

 

 

Fii Primul Care Afla 🔔 Clientii nostri VIP care se inscriu la newsletter primesc emailuri cu reducerile, produsele noi dar si informatii importante.