Salt la conținut

hsmartro

Căutați

Corpuri de iluminat exterior – alegeri inspirate pentru serile de vara

Corpuri de iluminat exterior – alegeri inspirate pentru serile de vara

Vara este anotimpul iubit de marea majoritate a oamenilor, inclusiv de intreaga ta gasca de prieteni. Acum, mai mult ca niciodata, iti place sa petreci ore in sir in compania lor, pe terasa, savurand fiecare clipa. Si cum timpul nu poate sa stea in loc, corpurile de iluminat exterior iti vin in ajutor de fiecare data cand seara se lasa. Stii si tu ca cele mai bune planuri de viitor se stabilesc afara, in linistea serii. Din acest motiv, este important sa optezi pentru cele mai bune corpuri de iluminat.

Astfel, ai la dispozitie mai multe variante, precum: aplice exterior, proiectoare led, ghirlande luminoase si lampi solare gradina. Oricare ar fi alegerea ta, trebuie sa stii ca, in general, corpurile de iluminat indeplinesc, pe langa functia practica, un rol bine definit in ceea ce priveste designul terasei tale. Astfel, acestea pot tine loc de elemente decorative. In cele ce urmeaza, vei descoperi care sunt principalele caracteristici si avantaje ale corpurilor de iluminat exterior.

Aplice de exterior – caracteristici si avantaje

Aplicele de exterior sunt concepute pentru a fi utilizate in mediul extern. Astfel, nu trebuie sa-ti faci griji in ceea ce priveste temperatura, conditiile meteorologice nefavorabile sau umiditatea. Iata care sunt principalele 3 avantaje oferite de acestea:

  • Confort – In primul rand, aplicele de exterior iti ofera confort vizual pe timp de noapte. Acesta fiind, de fapt, principalul motiv pentru care decizia de cumparare nu este deloc una grea.
  • Design – Fie ca optezi pentru aplica cu senzor de miscare sau pentru o aplica cu caracteristici clasice, trebuie sa stii ca vei imbunatati considerabil aspectul spatiului de relaxare. Ai grija doar ca noile corpuri de iluminat sa se incadreze in stilul de amenajare abordat.
  • Usor de intretinut – Trebuie sa stii ca pretul unei aplice de exterior nu este deloc unul mare, mai ales daca preferi sa analizezi raportul calitate – pret. In plus, aplicele se intretin usor, datorita proprietatilor de rezistenta la murdarie si coroziune.

Iata recomandarea HSmart pentru aplice de exterior:

Aplica exterior Angel 6w Neagra

Aplica exterior Angel 4w Neagra

Aplica LED Exterior Echo 2x5w Neagra

Lampi solare – decizii inspirate pentru o vara relaxanta

Lampile solare sunt alte corpuri de iluminat exterior indragite de tot mai multe familii moderne. Acestea folosesc energia solara, pe care o transforma in energie electrica si iti ofera, pe timp de seara, toata lumina de care ai nevoie. O astfel de achizitie vine cu numeroase avantaje. Iata cateva dintre acestea:

  • Economie de energie electrica – Pentru ca o lampa solara de exterior foloseste energia provenita de la soare, e de la sine inteles ca vrei reduce instant costurile cu electricitatea. Mai putini bani cheltuiti pentru familia ta si mai multa dragoste pentru natura.
  • Fiabilitate si usurinta in procesul de instalare – Exista o multime de modele de lampi solare de exterior, care pot sa difere in ceea ce priveste designul, dar un lucru e cert: orice varianta ai alege, poti fi sigur ca se instaleaza usor, mai ales ca nu ai nevoie de o sursa de alimentare electrica. In plus, lampile solare au si o durata de viata indelungata.
  • Siguranta – Am stabilit deja ca lampile solare nu au nevoie de alimentare electrica, cea ce inseamna ca sunt corpuri de iluminat sigure. Astfel, nu trebuie sa-ti faci griji in privinta eventualelor accidente.

Iata recomandarea hsmart.ro pentru lampi solare:

Lampa solara 300W, Rezistent la  apa, Cu panou solar si telecomanda

 Lampa solara de perete, 1400lm, LED, 182 leduri,3 moduri, incarcare solara si senzor de miscare

 

Lampa Solara 100W Rezistent la Apa IP65, cu Panou Solar, , cu Telecomanda

 

 

Proiectoare LED exterior – avantaje pentru curtea si gradina ta

Proiectoarele LED sunt alte corpuri de iluminat indragite, indiferent de sezon. Pe langa functionalitate si design, acestea iti ofera garantia ca vor trece cu brio testul timpului. De altfel, daca alegi sa achizitionezi un proiector led pentru exterior, trebuie sa stii ca acesta iti poate oferi numeroase avantaje:

  • Eficienta energetica – Fara doar si poate, un proiector led poate consuma mult mai putina energie fata de alte surse de iluminat electric, astfel contribuie si la reducerea costurilor cu energia.
  • Durata lunga de viata – In plus, atunci cand faci o astfel de achizitie, trebuie sa stii ca esti pe cale sa faci o alegerea pe viata. Proiectoarele led nu sunt doar prietenoase cu buzunarul tau, ci sunt si foarte rezistente.
  • Lumina clara pe timp de noapte – Fiind corpuri de iluminat cu intensitate puternica, te vei bucura de toata lumina de care ai nevoie, indiferent de ora.

Iata recomandarea hsmart.ro pentru proiectoare LED puternice:

Proiector LED 30W Rezistent la Apa IP67, cu Panou Solar si Telecomanda

PROIECTOR SOLAR 50W , IP67 CU SUPORT

PROIECTOR 40W CU PANOU SOLAR SI TELECOMANDA

 

Ghirlande luminoase – design si functionalitate

Nu te poti bucura cu adevarat de serile din anotimpul calduros daca nu ai cel putin o ghirlanda luminoasa pe terasa sau in gradina.

Fiind cele mai frumoase si apreciate surse de iluminat pe timp de vara, ghirlandele, de orice fel, pot contribui enorm la aspectul fizic al curtii tale. In plus, vin la pachet cu numeroase avantaje pentru intreaga familie:

  • Design – Un prim aspect pe care trebuie sa-l iei in calcul este designul. O ghirlanda luminoasa se incadreaza perfect in orice stil de amenajare, aducand un plus de farmec si rafinament. Vrei sa te convingi? Instaleaza o ghirlanda pe terasa in vara aceasta si, cu siguranta, te vei indragosti. In plus, terasa va deveni noul tau loc preferat.
  • Economie – In general, ghirlandele luminoase functioneaza in baza energiei solare. Pe de alta parte, exista si alte variante care folosesc energia electrica, dar nu trebuie sa-ti faci griji in privinta costurilor. Cele din urma, sunt dotate cu becul LED, ceea ce iti garanteaza un consum mai mic de energie.
  • Atmosfera de poveste la tine acasa – Pentru cei mai romantici sau pentru cei care apreciaza stilul cozy, ghirlandele au un rol esential in amenajarea spatiului de relaxare. Astfel, cu ajutorul acestora poti crea o atmosfera de vis, chiar la tine in curte.

Iata recomandarea HSMART pentru ghirlande luminoase exterior:

Ghirlanda Luminoasa Pentru Gradina Terasa 10m, 10 Fasung E27 Cu Becuri Negru

Ghirlanda Luminoasa Pentru Gradina Terasa 10m, 15 Fasung E27 Cu Becuri Negru

Asadar, iluminatul exterior trebuie sa faca parte din planul tau de amenajare, mai ales pe timp de vara. Acum e cea mai frumoasa perioada din an si ar fi pacat sa nu te bucuri de serile lungi si calde alaturi de toti cei dragi.

Fii Primul Care Afla 🔔 Clientii nostri VIP care se inscriu la newsletter primesc emailuri cu reducerile, produsele noi dar si informatii importante.