Salt la conținut

hsmartro

Căutați

Iluminat de interior si exterior: Tendinte pentru 🍂 toamna 2023

Iluminat de interior si exterior: Tendinte pentru 🍂 toamna 2023

Toamna a inceput deja sa-si faca simtita prezenta si odata cu trecerea timpului, incepem sa punem pe pauza iesirile pana noaptea tarziu. Acum, a sosit momentul sa ne retragem in linistea si confortul oferit de propria locuinta. De aceea felul in care este iluminat fiecare spatiu de acasa va contribui la starea ta de bine. In acest articol, vom explora impreuna tendintele actuale in ceea ce priveste corpurile de iluminat de interior si exterior. Curios sa afli mai multe detalii despre cum poti crea o atmosfera de poveste chiar la tine acasa? Atunci, te invitam sa citesti pana la final. Pregateste o cana de ciocolata calda si delecteaza-te cu ideile si sfaturile de la Hsmart.ro.

Iluminat interior pentru toamna anului 2023

In ceea ce priveste sursele de iluminat interior, ai la dispozitie o varietate de optiuni, precum: lampi cu led pentru interior, aplice de interior, candelabre etc. Tot ce trebuie sa stii este ca, in sezonul rece, se poarta luminile calde, acele lumini care creeaza o atmosfera cozy, perfecta pentru relaxare si pentru timpul petrecut alaturi de familie. Poti alege veioze cu abajur dar si alte corpuri de iluminat interior care aduc o nota intima fiecarei incaperi. Poti aduce un plus de lumina si poti contura atmosfera specifica sezonului cu lumanarele in nuante maronii sau poti opta chiar pentru becuri vintage ori pentru becuri cu efect de flacara. In general, luminile ambientale calduroase sunt binevenite pe timp de toamna, inclusiv ghirlandele luminoase cu care poate te-ai obisnuit doar in exterior, pe terasa sau in gradina. Monteaza-le deasupra patului si vei crea o atmosfera de vis in dormitor.

Iluminatul Smart pentru toamna anului 2023

Dispozitivele smart fac parte din rutina ta zilnica? Atunci stii deja ca poti controla intensitatea si culoarea luminii cu ajutorul asistentilor vocali sau cu o simpla apasare de buton. Fie ca optezi pentru intrerupatoare smart de interior sau pentru lustre led cu telecomanda, toamna aceasta e musai sa alegi culorile calde in ceea ce priveste lumina si nu numai. La modul general, lumina rece este asociata cu productivitatea, in timp ce lumina calda este asociata cu relaxarea, cu o atmosfera intima, prielnica pentru a lua o pauza de la activitatile cotidiene si de la task-urile de la birou.

💡 S-ar putea sa te intereseze si care sunt principalele avantaje oferite de tehnologia moderna. Click aici pentru a descoperi articolul „Smart Home: Conecteaza-te cu propria casa”.

Candelabre din Sticla Colorata: Descopera stilul potrivit casei tale

Exista numeroase sisteme de iluminat interior, de la iluminare cu banda led si alte surse de iluminare led interior pana la iluminat smart sau variante clasice si romantice. Pentru ca toamna este, la modul general, un anotimp nostalgic datorita frunzelor aramii si ploilor care ne bat adesea in geam, poti opta pentru corpuri de iluminat care sa faca parte din aceeasi poveste. Candelabrele, de exemplu, au un stil aparate. Considerate a fi corpuri de iluminat boeme, care ne trimit cu gandul la vremurile de demult, acestea se potrivesc perfect cu atmosfera creata in sezonul rece. In plus, noile modele se adapteaza inclusiv stilului modern de amenajare.

Iluminat exterior pentru toamna anului 2023

Suntem absolut convinsi ca ai profitat la maxim de toate zilele de vara, iar terasa ta a fost martorul celor mai frumoase petreceri organizate alaturi de toata familia si de intreaga gasca de prieteni. Chiar daca serile calduroase au intrat in sertarul cu amintiri, inca te mai poti bucura de curtea ta, insa vei avea nevoie de corpuri de iluminat exterior de la Hsmart.ro. Ideale in acest sezon si nu numai sunt aplicele pentru exterior, lampile cu led si beculetele. Alege o ghirlanda luminoasa de exterior si bucura-te de cat mai mult timp petrecut afara. Imagineaza-ti doar cum, odata ce seara se lasa, se aprind beculetele cu lumina calda, dar si focul. Nu iti ramane decat sa cauti o patura si sa pregatesti o cana cu ciocolata calda.

Lumini de toamna pentru gradina si terasa

Pentru ca toamna aduce nopti mai lungi, inseamna ca trebuie sa incepi sa decorezi spatiul din exterior. Luminile pentru terasa si gradina nu sunt doar elemente de design, ci si un adevarat ajutor pe timp de noapte, atunci cand ai nevoie de vizibilitate. De altfel, corpurile de iluminat de exterior sunt asociate si cu elementele de securitate. Asigura-te ca ai acces si vizibilitate catre orice zona care iti inconjoara locuinta.

Iluminatul architectural pentru toamna anului 2023

Fie ca vorbim despre sezonul rece sau cald, iluminatul de exterior poate accentua arhitectura casei tale. Astfel ca, poti sublinia anumite detalii, conturand o atmosfera placuta, calda si reconfortanta. Poti accentua aceste detalii cu ajutorul unor aplice pentru exterior, dar si cu ajutorul spoturilor.

Nu uita de luminile de Halloween

Chiar daca in urma cu cativa ani, Halloween-ul nu era o sarbatoare pe care sa o celebram si noi, treptat am imprumutat obiceiul celor de peste hotare. Astazi, Halloween-ul se sarbatoreste in stil mare, cu petreceri tematice, costume, dar si cu o deosebita atentie asupra design-ului interior si exterior. Dovlecii decorati cu beculete reprezinta cel mai bun exemplu in acest caz.

Asadar, toamna este anotimpul care te invita sa petreci mai mult timp acasa. Si daca tot ti-ai schimbat programul, nu ar strica sa-ti pui planurile de amenajare in aplicare. Nu uita de sursele de iluminat. Cu tendintele actuale, poti transforma locuinta intr-un spatiu primitor si plin de farmec, potrivit pentru a te bucura de serile racoroase ale acestui anotimp.

Fii Primul Care Afla 🔔 Clientii nostri VIP care se inscriu la newsletter primesc emailuri cu reducerile, produsele noi dar si informatii importante.