Salt la conținut

hsmartro

Căutați

Lustre Led – cum alegi modelele potrivite casei tale

Lustre Led – cum alegi modelele potrivite casei tale

Care e primul cuvant ce iti apare in minte atunci cand te gandesti la alegerea lustrelor potrivite pentru casa ta? Exact. Poveste! Corpurile de iluminat reprezinta cea mai simpla modalitate prin care poti schimba total aspectul unei camere, iar daca iti doresti ca locuinta ta sa exprime cat mai bine povestea voastra de familie, atunci ar trebui sa-ti indrepti atentia catre amenajarile cu lustre led. Acestea sunt, de fapt, niste elemente magice, elemente ce pot transforma o simpla camera intr-o oaza de relaxare, intr-un spatiu cu adevarat primitor.

E esential sa stii ca lustrele LED se impart in doua mari categorii: lustre cu sursa de lumina LED integrate sau cu becuri. De altfel, trebuie sa-ti reamintim ca iluminatul LED apartine prezentului, dar mai ales viitorului. Vorbim despre o tehnologie care reduce consumul de energie si are o durata de viata crescuta. Si totusi…cum alegi corpurile de iluminat potrivite pentru fiecare incapere atunci cand ai la dispozitie atat de multe optiuni? Fie ca esti in cautarea unor lustre led cu telecomanda, lustre led rgb sau o lustra led dimabila cu telecomanda 3 functii, exista numeroase modalitati prin care le poti include in planul tau de amenajare.

Lustre LED in functie de incapere

Inainte de a descoperi care sunt recomandarile specialistilor in ceea ce priveste amplasarea de lustre cu led, va trebui sa intelegi care este diferanta dintre lumina calda si lumina rece. Prima este ideala pentru spatiile de relaxare ale locuintei. Vorbim aici despre, dormitor, living, camera copilului si holuri. Cea din urma este recomandata pentru zonele unde se lucreaza sau se gateste, dar si in baie. Aceasta ofera un aer modern si reuseste sa evidentieze foarte bine detaliile de accent din orice incapere. Iata cateva aspecte de care sa tii cont pentru fiecare camera in parte:

  • Livingul este spatiul in care petreci cel mai mult timp alaturi de familie si prieteni. Drept urmare, acesta trebuie amenajat cu grija. Poti opta pentru diferite surse de iluminat, surse suplimentare si decorative, dar lustra va ramane elementul esential in ceea ce priveste lumina din camera. In plus, aceasta va deveni si atractia principala, fiind, in general, instalata pe centrul tavanului. Poti opta pentru o lustra cu telecomanda sau chiar o lustra led cristal. De altfel, lustrele LED tip pendul sunt la mare cautare, mai ales ca aceste corpuri de iluminat voluminoase isi gasesc foarte bine locul intr-un living spatios.
  • Dormitorul este incaperea in care iti doresti sa beneficiezi de confort si relaxare. Din acest motiv, specialistii recomanda sa optezi pentru corpuri de iluminat de dimensiuni potrivite. In plus, daca poti controla lumina chiar si atunci cand esti in pat, in mod cert ai gasit lustra potrivita. Pe hsmart.ro gasesti lustre cu led si telecomanda potrivite planurilor tale de amenajare. Poti opta pentru o lustra led dimabila cu diferite functii de lumina sau pentru orice alta lustra led moderna care se potriveste perfect cu intregul concept al casei tale.

  • Atunci cand vorbim despre bucatarie sau despre dining, ne gandim la o sursa de lumina suficient de puternica incat sa nu-ti scape din vedere nici cele mai mici detalii. Pentru astfel de spatii poti lua in considerare conceptul de lustre led moderne. Imagineaza-ti doar cum s-ar transfmora zona in care tocmai ce ai montat o masa rotunda si cele mai frumoase scaune din catifea, daca ai adauga si o lustra led suspendata!
  • Nici holul nu trebuie neglijat, ci merita corpuri de iluminat care sa reflecte dragostea ta pentru acasa. Aici poti opta pentru o lustra led hol cu caracter modern si impresionant, care sa-ti transmita ideea de confort si relaxare inca de la intrarea in casa.

 Lustre LED  in functie de stilul de amenajare

Sigur ca nu e tocmai usor sa alegi corpurile de iluminat potrivite casei tale. Pe langa rolul pe care il are fiecare camera in parte, va trebui sa tii cont si de stilul de amenajare abordat. E esential ca noua ta lustra led sa se potriveasca cu intregul concept, sa faca parte din aceeasi poveste – povestea locuintei tale. Iata cateva sfaturi pe care ai putea sa le ai in vedere:

  • Stilul clasic de amenajare se remarca prin elementele fastuase, elegante, cu detalii de accent. Aici vorbim despre corpurile de iluminat de tip candelabru, lustre cu finisaje remarcabile si lustre pe led cu multe brate. Acestea pot fi realizate atat din metal sau sticla, cat si din pvc, pastrand totusi liniile clasice in materie de design.
  • Stilul romantic se aseamana foarte mult cu cel clasic. Vorbim despre un stil de amenajare in care sunt evidentiate piesele cu o eleganta deosebita, de data aceasta cu mai multa gratie. In mod normal, acest stil de amenajare este reprezentat de corpuri de iluminat, precum lampile cu abajur si broderie, dar se incadreaza perfect si lustrele led ce compun o atmosfera intima. Un bun exemplu in acest caz ar putea fi o lustra led sufragerie cu detalii de cristal.
  • Stilul modern de amenajare se remarca prin designul simplu si curat. Astfel de corpuri de iluminat sunt realizate din metal, sticla, plastic, dar si alte materiale auxiliare. Daca si tu esti in cautarea unor lustre leduri moderne, atunci poti opta pentru cele cu linii simple, forme geometrice, pe care le poti combina cu spoturi LED.

 

  • Stilul minimalist inseamna simplitate, opusul elementelor cu detalii voluminoase si atent elaborate. Aici vorbim despre corpuri de iluminat cu design curat, piese ce impresioneaza tocmai prin caracterul simplist.
  • Foarte multi apreciaza si stilul industrial de amenajare. Un astfel de proiect implica corpuri de iluminat din metal, plafoniere sau lustre led cu brate asemanatoare tevilor, dar si corpuri de iluminat care au cablurile la vedere. Astfel de piese se potrivesc mai ales in zona de living si dining, oferind un aspect aparte casei tale. 
  • Atunci cand vine vorba despre stilul rustic, gandul ne zboara la locuintele de la tara, iar designerii de interior au reusit sa reinterpreteze acest concept intr-unul care sa se plieze perfect nevoilor tale de amenajare. Acest stil se bazeaza pe un design expresiv, piesele avand in componenta materiale precum lemn, metal, bambus, fibre naturale si alte materiale textile. 

Lustre led – diversitate de modele, nuante si marimi

Te simti bine acasa si stii ca niciodata nu e prea tarziu pentru a aduce o noua imagine locului care te inspira, care iti ofera caldura si timp pretios petrecut in familie. Din acest motiv, ai la dispozitie o multime de variante in ceea ce priveste alegerea corpurilor de iluminat pentru fiecare incapere. In dormitor poti opta pentru o lustra led cerc, o lustra led patrata sau, daca esti adeptul stilului romantic, poti alege o lustra cu design floral ori artistic. Pentru living poti alege corpuri de iluminat cu caracter impozant, de dimensiuni mari, iar in bucatarie, lustre led ce evidentiaza perfect blatul de lucru. In oferta HSmart gasesti lustre led pentru toate gusturile si toate buzunarele, inclusiv lustre led ieftine, in diferite forme si dimensiuni.

Cauti o lustra led bucatarie, o lustra led baie sau o lustra led camera copii? Asigura-te ca alegerea ta se incadreaza perfect in stilul de amenajare, ca e functionala si se potriveste cu celelalte elemente din incapere.

 

 

 

Fii Primul Care Afla 🔔 Clientii nostri VIP care se inscriu la newsletter primesc emailuri cu reducerile, produsele noi dar si informatii importante.