Salt la conținut

hsmartro

Căutați

Lampi solare si proiectoare LED: alegeri inspirate pentru curtea ta

Lampi solare si proiectoare LED: alegeri inspirate pentru curtea ta

Sezonul cald e aici! In sfarsit poti sa stai cat mai mult timp afara, bucurandu-te de timpul petrecut alaturi de toti ai tai. Si cum fericirea vine intotdeauna din lucruri marunte, cel mai probabil a sosit momentul sa dai un mic refresh gradinii tale. Pana la urma vorbim despre locul care iti va asculta povestile timp de cateva luni bune si ar fi pacat sa nu il transformi in micul tau coltisor de rai.

Cel mai probabil, te vei gandi sa achizitionezi cele mai confortabile obiecte de mobilier, sa iti faci timp pentru gradinarit si sa reconditionezi gratarul. Ceea ce nu este deloc gresit. Pe de alta parte, s-ar putea sa fi omis un detaliu esential: corpurile de iluminat. Ti-ai propus sa petreci cat mai mult timp afara, sa traiesti la intensitate maxima fiecare petrecere si sa ii aduci pe toti cei dragi la masa in gradina, in fiecare seara. Astfel, corpurile de iluminat trebuie sa faca parte din planul tau de amenajare.

Lampi solare si proiectoare LED – solutii de iluminat eficiente

Iluminatul gradinii nu trebuie lasat pe ultima suta de metri, mai ales cand ai la dispozitie numeroase alternative. Sigur, ai putea sa-ti indrepti atentia asupra corpurilor de iluminat eficiente din punct de vedere energetic. Vorbim despre lampi solare exterior si proiectoare led cu senzori de miscare – alegeri sustenabile, prietenoase cu mediul, dar si cu buzunarul tau. In acest articol, vei descoperi care sunt avantajele oferite de cele doua tipuri de iluminat. Esti curios sa le descoperi?

Lampi solare – avantaje pentru serile lungi de vara

Ne vom opri, pentru inceput, catre avantajul de a monta lampi solare pe terasa sau in gradina. In primul rand, o astfel de alegere elimina, din start, nevoia de a avea o sursa de alimentare electrica la indemana. O lampa solara se incarca pe timpul zilei cu ajutorul unor mici panouri solare care se regasesc pe suprafata acesteia. Odata ce seara se lasa, lampa se aprinde, iar tu vei beneficia de tot confortul de care ai nevoie. In plus, poti opta pentru modele cu senzori de miscare. O lampa solara cu senzor se aprinde doar atunci cand te apropii de ea. De altfel, o astfel de alegere vine cu numeroase alte avantaje:

  • se monteaza rapid;
  • preturile sunt chiar accesibile;
  • nu consuma curent electric;
  • poti ilumina orice zona, chiar si una greu de accesat.

 Iata recomandarea HSmart pentru lampi solare puternice:

Lampa solara 50W Rezistent la Apa IP65, cu Panou Solar si telecomanda

 

Lampa solara 300W, Rezistent la apa, Cu panou solar si telecomanda

Lampa solara 200W, Rezistent la apa, Cu panou solar si telecomanda

 

Proiectoare LED – avantaje pentru terasa si gradina

O alta varianta de a aduce lumina pe terasa sau in gradina este reprezentata de proiectoarele cu led. Trebuie sa stii ca un proiector led este, in general, mult mai puternic decat o lampa. Astfel, iti ofera posibilitatea de a ilumina o zona mult mai mare. De altfel, ca si in cazul lampilor solare de gradina, un proiector este eficient din punct de vedere energetic si iti ofera numeroase avantaje, precum:

  • rezistenta la temperaturi scazute;
  • consum de energie scazut;
  • performanta ridicata.

Iata recomandarea HSmart pentru proiector led exterior:

Proiector LED, Cu Panou Solar, Rezistent La Apa IP65 200W, Cu Telecomanda

 

PROIECTOR 100W CU PANOU SOLAR SI TELECOMANDA

Proiector LED 30W Rezistent la Apa IP67, cu Panou Solar si Telecomanda

 

 

Daca si tu consideri ca a venit momentul potrivit pentru a reamenaja zona de relaxare, ar trebui sa stii ca poti opta atat pentru lampile solare, cat si pentru proiectoare LED. Te poti folosi de performantele ambelor optiuni pe care le ai la indemana pentru a crea o atmosfera placuta, un loc special si confortabil pe care sa il numesti, cu drag ,,acasa”. De altfel, daca iti place sa combini utilitatea cu detaliile de design, poti pune pe lista de cumparaturi si cateva ghirlande luminoase.

 

O ghirlanda luminoasa poate face diferenta dintre o terasa banala si un spatiu care emana caldura, armonie si dragoste pentru frumos, dar si pentru serile lungi de vara, petrecute alaturi de toti cei dragi.

Asadar, daca si tu iti doresti sa dai un mic refresh zonei de relaxare, ar trebui ca lampile solare sau proiectoarele led si, in general, corpurile de iluminat pentru exterior sa faca parte din lista de prioritati. Iti place sa petreci timpul afara, pe terasa, alaturi de familie si ar fi pacat sa nu savurati impreuna acest sezon, indiferent de ora. In plus, copurile de iluminat care functioneaza cu energie solara nu sunt doar practice si economice, ci contribuie enorm la aspectul estetic al curtii tale. Da, fara sa iti dai seama, lucrurile mici chiar reusesc sa te faca sa te simti confortabil, mai ales cand vine vorba de propria ta locuinta.

 

 

 

Fii Primul Care Afla 🔔 Clientii nostri VIP care se inscriu la newsletter primesc emailuri cu reducerile, produsele noi dar si informatii importante.