Salt la conținut

hsmartro

Căutați

Iluminat cu profile si benzi LED – solutii moderne pentru casa ta

Iluminat cu profile si benzi LED – solutii moderne pentru casa ta

Lumina e esentiala pentru viata omului si pentru calitatea traiului de zi cu zi. Toate proiectele de amenajare includ acum suprafete vitrate de mari dimensiuni, ideale pentru a patrunde cat mai multa lumina naturala in fiecare incapere. Sigur ca de razele soarelui ne putem bucura cateva ore si odata ce seara se lasa, apelam la corpurile de iluminat. Din dragoste pentru frumos, dar si din dorinta de a ne simti cat mai bine acasa, tindem sa alegem cele mai expresive candelabre, pendule sau aplice – elemente care sa ne incante privirile de fiecare data cand ne petrecem timpul acasa. Si pentru ca propria locuinta este spatiul in care ne simtim cel mai bine, lumina difuza vine ca o completare perfecta a tuturor corpurilor de iluminat din casa.

Gandeste-te doar la serile in care vizionezi serialul preferat in living sau la acele cine romantice din bucatarie! Probabil ca acum ti-a fugit gandul si la o baie fierbinte dupa o zi friguroasa sau la serile de vara cand te intorci acasa si pasesti usor pe fiecare treapta pentru a nu-i trezi pe ceilalti. Fie ca vorbim despre un profil banda led incastrat, despre o banda led rgb sau banda led multicolora, iluminatul ambiental va aduce un plus de personalitate locuintei tale – o tusa personala care se poate regasi in orice incapere.

 

Bucura-te de o baie eleganta

Si tie iti plac acele bai elegante pe care le vezi adesea in filme sau in revistele de specialitate? Sa stii ca ai nevoie doar de un strop de imaginatie si de un profil led incastrat pentru a avea propriul colt de rai la tine acasa. De altfel, poti sa cauti benzi led si sa alegi un model potrivit pentru a-l amplasa in jurul oglinzii, iar posibilitatile sunt multiple: poti alege o lumina calda daca preferi genul romantic, poti opta pentru o banda led la metru cu lumina rece pentru a obtine mai mult confort vizual, dar si pentru o banda cu leduri multicolore daca preferi genul jucaus ori daca cei mici dicteaza regulile la voi acasa.

 Benzile led - atmosfera relaxanta in living si dormitor

Daca baia ta poate arata exact asa cum ai visat, trebuie sa stii ca un profil pentru banda led poate transforma enorm livingul sau dormitorul tau. Hai sa discutam despre fiecare in parte! In dormitor exista numeroase locuri unde poti instala o banda led camera. Vorbim despre noptiere, tablia patului, dressing sau rafturi decorative. De altfel, foarte multi opteaza pentru a instala o banda led smart in jurul televizorului – o alternativa perfecta pentru sanatatea ochilor tai. Poti opta pentru o banda led dormitor mai ales daca ai un pat fara picioare. Imagineaza-ti cum ar arata dormitorul tau cu o lumina difuza – un cadru relaxant si odihnitor. Exact asa cum ti-ai dorit. In plus, daca iti doresti sa creezi o atmosfera calda si primitoare pentru musafirii tai, poti opta pentru lumina difuza in living sau sufragerie. Alege o banda luminoasa led cu care sa inconjori rafturile din biblioteca. Cartile tale vor fi puse in valoare, in timp ce musafirii vor fi incantati de atmosfera creata. Canapeaua ta e lipita de perete? Perfect! Poti achizitiona benzi rgb pe care sa le aplici in spatele acesteia.

Balconul poate deveni proiectul tau special

Te simti bine acasa si stii ca niciodata nu e prea tarziu pentru a aduce o noua imagine balconului tau. Daca beneficiezi de ceva mai mult spatiu, poti opta pentru o banda led cu baterii pe care sa o lipesti pe marginea obiectelor de mobilier, dar si pentru delimitarea anumitor zone. Pe de alta parte, atunci cand spatiul nu iti permite sa ai prea multe elemente pe balcon, poti alege benzi led cu telecomanda. Fixeaza-le in partea de jos a fiecarui perete si bucura-te de un spatiu cozy la tine acasa.

 Profile si benzi led pe tavanul casei tale

Atunci cand vine vorba de iluminatul casei tale, benzile led pot deveni adevarate alternative pentru fiecare incapere. Acestea pot fi integrate oriunde, dar mai ales in tavan, reusind sa evidentieze perfect detaliile arhitecturale pe care iti doresti sa le pui in valoare. Vestea si mai buna e ca ai la dispozitie o gama diversificata de modele. Astfel, poti opta pentru banda led 3m, banda led 10m, banda led 20m sau banda led 5m. Poti alege intre o banda led 220v, banda led 12v sau orice alt model se potriveste cu planurile tale de amenajare. Cauta telefonul, deschide aplicatia pentru notite si adauga pe lista de dorinte o banda led tavan. S-ar putea ca, pe viitor, sa-ti doresti una pentru fiecare camera in parte.

 Banda led – lumina difuza in blatul de bucatarie

O bucatarie ca in filme. Parca ai gati tot timpul, doar asa…de drag! Fie ca urmeaza sa amenajezi spatiul de lucru din aceasta incapere sau, pur si simplu, vrei sa aduci un aer nou in bucatarie, ai putea opta pentru un profil banda led, poate chiar un profil aluminiu banda led. Aplica-l deasupra blatului si bucura-te de un efect vizual parca desprins din revistele de design si arhitectura. Sigur ca poti aplica benzi luminoase si in jurul insulei sau pentru a evidentia rafturile cu mirodenii. Tot ce trebuie sa faci e sa dai frau liber imaginatiei si, in mod evident, sa nu uiti sa pui pe lista de cumparaturi o scafa banda led, dar si cateva accesorii banda led.

Iluminat led trepte – un concept potrivit caselor moderne

Scarile iluminate reprezinta o necesitate pentru siguranta ta zilnica, dar si un trend pe care il intalnim in cele mai mari proiecte de amenajare. Alege si tu o banda led scari si paseste cu incredere in propria casa! Chiar si aici exista o multime de variante prin care poti aduce personalitate locuintei. Poti opta pentru banda led sub fiecare treapta, pentru linii fine de-a lungul peretelui ori pentru a evidentia balustrada.

Asadar, ai o multime de posibilitati prin care poti aduce un plus de lumina in fiecare incapere din casa ta. Fie ca alegi banda led exterior sau banda led interior, ofertele sunt bogate si, in mod evident, casa ta va capata o noua imagine – o tusa personala prin care se reflecta rafinamentul si eleganta la care ai visat tot timpul. Lasa-ti imaginatia sa zboare!

Fii Primul Care Afla 🔔 Clientii nostri VIP care se inscriu la newsletter primesc emailuri cu reducerile, produsele noi dar si informatii importante.