Salt la conținut

hsmartro

Căutați

Cum alegi corpurile de iluminat pentru dormitor: Sfaturi utile de la HSMART

Cum alegi corpurile de iluminat pentru dormitor: Sfaturi utile de la HSMART

Dormitorul este locul in care te retragi dupa o zi obositoare de munca, este locul in care te relaxezi si iti incarci bateriile. Fiind o camera de odihna, este normal sa o amenajezi in asa fel incat sa contribuie la crearea unei atmosferei calde, linistitoare. Din acest motiv, specialistii in design interior recomanda sa optezi pentru culori neutre, culori calde, dar si pentru texturi fine, care iti ofera acea senzatie de confort. De altfel, dormitorul trebuie sa fie si cea mai aerisita camera din locuinta ta. Nu ai nevoie de foarte multe corpuri de mobilier, ci de cat mai mult spatiu.

In ceea ce priveste corpurile de iluminat, e de la sine inteles ca in aceasta incapere trebuie sa folosesti lumini calde, care sa nu-ti oboseasca privirea, ci sa contribuie la starea de liniste si visare. Exista numeroase corpuri de iluminat moderne, iar in acest articol vei descoperi care sunt cele mai potrivite optiuni pentru dormitorul tau.

Lustra led cu telecomanda – mai mult confort pentru acasa

Exista o serie de corpuri de iluminat potrivite pentru dormitor, dar cele mai cautate sunt lustrele led. Pentru ca aceasta incapere trebuie sa-ti ofere confortul mult visat, ai putea opta pentru o lustra led cu telecomanda si mai multe tipuri de lumina. Aceasta poate fi chiar baza iluminatului din dormitor, principala sursa de lumina. Cel mai mare avantaj pe care ti-l ofera o lustra led este faptul ca poti schimba intensitatea sau chiar culoarea luminii, fara sa te deplasezi catre intrerupator. Gasesti aici cateva sugestii pentru a alege o lustra led dormitor potrivita planurilor tale de amenajare:

Lustra Led Dimabila Cu Telecomanda 3 Functii Fl April 130w

Lustra LED Dimabila Cu Telecomanda 3 Functii RGB

Lustra LED Dimabila Cu Telecomanda 3 Functii RGB

Lustra LED Cu Telecomanda, 3 Tipuri De Lumina, Intensitate Reglabila, 168W, Auriu

Lustra Cu Telecomanda, 3 Tipuri De Lumina, Intensitate Reglabila, 228W, Negru

Plafoniere dormitor cu lumina calda – o alta optiune excelenta pentru acasa

Pe langa lustre, corpuri iluminat apreciate de marea majoritate a oamenilor, poti avea in vedere si plafonierele. Acestea evidentiaza cel mai bine ideea de simplitate si confort. In general, designul plafonierelor urmareste liniile simpliste, fara detalii sofisticate, detalii care sa-ti oboseasca privirea. Vezi mai jos cateva sugestii interesante:

Plafoniere Led Cu Inductie/Control Sunet,24W,Auriu

Plafoniera 24W Rotunda Simple

Plafoniera 24W Diamant cu inel decorativ

Aplica perete dormitor si pendul led pentru iluminat suplimentar

Multi oameni prefera sa citeasca in dormitor, altii petrec cateva ore bune urmarind serialele preferate, in timp ce alte persoane prefera sa citeasca noutatile aparute peste zi, chiar inainte de somn. Pentru astfel de activitati, nu ai nevoie de o sursa puternica de lumina. Astfel, pe langa o lustra cu leduri, ai putea adauga pe lista cu dorinte si o aplica dormitor. Poti opta pentru una sau chiar pentru doua aplice, pe care sa le montezi deasupra noptierelor. O varianta pe care o poti aborda poate fi si cea a amenajarii cu pendule. Pune un pendul deasupra noptierei si te vei bucura de o sursa de lumina suplimentara, dar si de un detaliu care va contribui la estetica incaperii. Iata cateva sugestii de la hsmart.ro – magazinul tau online cu corpuri iluminat moderne, potrivite pentru fiecare incapere de acasa:

Aplica LED Interior 11W Patrata Cu Intrerupator Alba

Aplica LED Interior 40W Patrata Neagra

Pendul LED OZN Gold 7W

Pendul LED Umbrella White 7W

Corpuri de iluminat pentru dormitor – sfaturi si recomandari de la HSMART

Urmeaza sa alegi corpurile de iluminat pentru dormitor? Asigura-te ca urmareste cele patru aspecte esentiale: functionalitate, stil, luminozitate si eficienta.

Functionalitate: Dormitorul este spatiul in care te retragi la finalul zilei pentru a te odihni sau este si locul in care iti petreci destul de mult timp citind, urmarind diferite seriale? Ti-ai amenajat chiar si spatiul de lucru aici? Asigura-te ca optezi atat pentru un corp de iluminat principal, dar si pentru alte surse ajutatoare, cum ar fi: aplicele, lampadarele, pendulele etc.

Stilul de amenajare: Dormitorul este locul in care te retragi la finalul zilei, ceea ce inseamna ca trebuie amenajat in asa fel incat sa iti incante privirea, sa te bucure si sa contribuie la starea ta de bine. Cumpara corpuri de iluminat care se incadreaza in stilul de amenajare abordat.

Luminozitatea: Asa cum spuneam mai sus, poti alege o lustra led sau chiar un candelabru care sa ofere o lumina puternica si uniforma. Pe de alta parte, nu trebuie sa uiti nici de iluminatul de accent, care va contribui atat la confortul vizual, cat si la designul general al incaperii.

Eficienta: Traim intr-o lume in care eficienta energetica joaca un rol cheie in viitorul societatii moderne. Astfel, pentru a reduce consumul de energie, poti lua in considerare corpurile de iluminat cu LED.  Daca doresti sa reduci consumul de energie, ia in considerare utilizarea corpurilor de iluminat cu tehnologie LED, care sunt mai eficiente din punct de vedere energetic si au o durata de viata mai mare decat becurile traditionale.

Asadar, daca si tu iti doresti sa reamenajezi spatiul de relaxare, ar trebui sa pui pe lista de prioritati corpurile de iluminat. Alese cu grija, acestea pot contribui atat la confortul tau zilnic, cat si la aspectul general al casei.

 

 

Fii Primul Care Afla 🔔 Clientii nostri VIP care se inscriu la newsletter primesc emailuri cu reducerile, produsele noi dar si informatii importante.