Salt la conținut

hsmartro

Căutați

Corpuri de iluminat exterior - ghidul tau complet de amenajare

Corpuri de iluminat exterior - ghidul tau complet de amenajare

Corpurile de iluminat au un rol important in estetica si siguranta spatiilor din exterior. Pe langa faptul ca noile colectii ne impresioneaza datorita design-ului de exceptie, corpurile de iluminat au imbratisat tehnologia moderna, iar marii producatori se adapteaza de la o zi la alta tendintelor. Astfel, noile solutii inteligente de iluminare iti ofera experiente imbunatatite, adaptate nevoilor tale. In cele ce urmeaza, vom explora impreuna avantajele oferite de iluminatul modern si modul in care corpurile de iluminat de exterior pot transforma spatiile exterioare.

Avantajele corpurilor de iluminat exterior

Inainte de a-ti prezenta cele mai indragite corpuri de iluminat, te invitam sa parcurgem cele mai importante avantaje oferite de iluminatul de exterior. Iata care sunt principalele aspecte pe care ar trebui sa le cunosti:

  • Siguranta: Atunci cand spunem iluminat exterior ne referim, in primul rand, la siguranta pe timp de noapte. Apoi, lumina, chiar si cea ambientala, din jurul casei poate descuraja posibilii infractori
  • Ambianta si design de exceptie: Fie ca optezi pentru ghirlande luminoase de exterior sau pentru un set lampi solare, acestea pot crea o atmosfera placuta, mai ales in serile lungi de vara. De altfel, corpurile de iluminat pot evidentia caracteristicile arhitecturale alte casei tale
  • Control inteligent: Conceptul de smart home ne usureaza din ce in ce mai mult rutina zilnica, iar corpurile de iluminat exterior pot fi controlate si programate de la distanta, cu ajutorul unei tablete sau cu ajutorul unui smartphone
  • Eficienta energetica: Un alt avantaj demn de luat in calcul se concentreaza asupra eficientei energetice si economiilor pe termen lung. Fie ca optezi pentru aplice exterior sau pentru lampi solare de gradina, majoritatea modelelor sunt insotite de tehnologia LED sau se bazeaza pe utilizarea sistemelor solare, ceea ce inseamna ca au o durata de viata mai lunga, contribuind la reducerea consumului de energie.
  • Rezistenta la intemperii: Cel mai mare avantaj al corpurilor de iluminat de exterior este rezistenta. Acestea sunt concepute din materiale durabile, rezistente la intemperii.

Iluminat exterior – idei creative de la HSmart

Casa ta merita tot ce e mai bun. De la mobilier si corpuri de iluminat, pana la decoratiuni si alte elemente care dau viata fiecarei incaperi, dar si spatiilor din exterior.

Aplice exterior

Aplicele de exterior au rolul de a contribui atat la iluminatul functional, cat si la intreaga estetica a casei. Poti opta pentru aplice cu design simplu sau special, pe care sa le montezi pe fatada casei, pe garduri sau pe tavanul terasei.  Pe www.hsmart.ro gasesti aplice adaptate pentru orice stil de amenajare, in culori diferite, potrivite atat pentru casele de mici dimensiuni, cat si pentru cele mari si impunatoare. Uite cateva exemple:

Aplica exterior Angel 4w Neagra

Aplica LED Exterior Echo 2x5w Neagra

Aplica LED Exterior 15w Eclipse Neagra

 Aplica exterior Angel 6w Neagra

 Aplica exterior Spiral 10w Neagra

 Lampi solare exterior

Cauti o varianta ecologica, usor de montat, dar si prietenoasa cu buzunarul tau? O lampa solara de gradina foloseste energia provenita de la soare pentru a produce lumina necesara pe timp de noapte. Poti monta lampi solare in curte, cat si in apropierea portilor, pentru a-ti facilita accesul spre casa pe timp de noapte. Pe site-ul nostru gasesti lampi solare la preturi accesibile, potrivite pentru orice stil de amenajare. Arunca o privire asupra celor mai cautate modele! S-ar putea sa-ti placa!

Lampa solara 200W, Rezistent la apa, Cu panou solar si telecomanda

Lampa solara 50W Rezistent la Apa IP65, cu Panou Solar si telecomanda

Lampa solara 300W, Rezistent la apa, Cu panou solar si telecomanda

Lampa Solara 100W Rezistent la Apa IP65, cu Panou Solar, , cu Telecomanda

Lampa Solara 300W Rezistent la Apa IP65, cu Panou Solar si Telecomanda

 

 Proiector solar

Tot din categoria corpurilor de iluminat care folosesc energia solara pentru a produce lumina fac parte si proiectoarele solare. Pe langa estetica si functionalitate, un proiector solar poate fi insotit chiar si de senzori de miscare, in asa fel incat se pot aprinde doar atunci cand te afli prin preajma. Asa devii prietenos cu natura, dar si cu buzunarul tau. Iata recomandarea Hsmart pentru proiectoare solare exterior:

Proiector LED 500W cu Panou Solar si Telecomanda Rezistent la Apa IP65

PROIECTOR 300W CU PANOU SOLAR SI TELECOMANDA

PROIECTOR 50W CU PANOU SOLAR SI TELECOMANDA

Proiector LED 30W Rezistent la Apa IP67, cu Panou Solar siTelecomanda

 

 

Ghirlande luminoase

Daca iti place sa petreci serile lungi de vara in compania prietenilor, atunci iti propunem sa iti indrepti atentia asupra ghirlandelor luminoase. Agata o ghirlanda luminoasa pe terasa si bucura-te de noua imagine a spatiului de relaxare. Daca in urma cu cativa ani, ghirlandele erau folosite doar in perioada sarbatorilor de iarna, acum acestea au rol deosebit in conturarea atmosferei calde si primitoare, indiferent de sezon. Iata recomandarea noastra pentru ghirlande exterior:

Ghirlanda Luminoasa Pentru Gradina Terasa 10m, 20 Fasung E27 Cu Becuri Negru

 

Ghirlanda Luminoasa Pentru Gradina Terasa 10m, 10 Fasung E27 Cu Becuri Negru

 

Fie ca ti-au atras atentia lampile solare sau proiectoarele ori iti plac mai mult aplicele de exterior, pe hsmart.ro gasesti inspiratie pentru toate planurile tale de amenajare. In plus, poti sa-ti alegi mai multe modele pe care sa le combini in functie de necesitati. Opteaza, de exemplu, pentru aplice exterior pe care sa le montezi pe fatada casei si completeaza-le cu cateva lampi solare, montate in apropierea gardului. Nu uita de ghirlandele luminoase, aceste corpuri de iluminat care au puterea de a transmita o energie vibranta, indiferent de sezon.

Fii Primul Care Afla 🔔 Clientii nostri VIP care se inscriu la newsletter primesc emailuri cu reducerile, produsele noi dar si informatii importante.