Salt la conținut

hsmartro

Căutați

Candelabru Cristal: Tot ce trebuie să știi despre candelabrele de la HSmart

Candelabru Cristal: Tot ce trebuie să știi despre candelabrele de la HSmart

Acasă este locul care trebuie să-ți aducă liniște și să-ți creeze senzația de confort. Astfel, alegerile pe care le faci, de la mobilă, până la decorațiuni și corpuri de iluminat trebuie să se potrivească, să facă parte din aceeași poveste, conturând o atmosferă caldă și liniștitoare. Îți place să fii acasă, înconjurat de toți cei dragi, dar cel mai mult îți place să te simți bine și să le oferi acestă senzație de confort inclusiv oaspeților tăi.

Dacă vrei să oferi casei tale o imagine elegantă și rafinată, o imagine care să îți încânte privirea și să te facă să te simți bine acasă, atunci îți poți îndrepta atenția asupra unui candelabru de cristal. În funcție de stilul de amenajare ales, dar și de design-ul dorit, candelabrele pot avea diferite forme și culori, fiind potrivite atât pentru living și dining, cât și pentru dormitor sau alte incaperi de acasă. Oricare ar fi modelul ales de tine, trebuie să știi că, în general, cristalul folosit pentru candelabrele moderne are proprietăți excelente, strălucind intens sub acțiunea luminii.

Candelabre din cristal: adaugă eleganță casei tale

Înainte de a-ți prezenta candelabrele HSmart, trebuie să știi că aceste corpuri de iluminat se potrivesc în orice încăpere. Pe de altă parte, va trebui să te asiguri că fiecare cameră este suficient de spațioasă. Candelabrele sunt, în general, impozante și voluminoase, astfel își găsesc locul în camere aerisite. În caz contrar, vei crea senzația de disconfort vizual și spațiu neaerisit.

Un candelabru dormitor poate crea impresia de lux și personalitate puternică, în timp ce candelabrele pentru living sunt apreciate pentru eleganță și imaginea pe care o creează în ochii oaspeților. În plus, datorită tehnologiei, acum ai la dispoziție modele moderne, precum: un candelabru dormitor sau un candelabru modern, adaptate nevoilor tale de amenajare.

Candelabre moderne de la HSmart: descoperă gama noastră de produse

Dacă îți place să te simți bine la tine acasă, atunci trebuie să pui în coșul de cumpărături un candelabru auriu sau un candelabru negru pentru zona de living și chiar poți căuta un candelabru pentru bucătărie. Nu trebuie să-ți placă neapărat să trăiești regește, ci doar să apreciezi rafinamentul și senzația de „acasă” pe care o pot crea aceste corpuri de iluminat moderne. Ai nevoie de un strop de inspirație? Aruncă o privire asupra modelelor de candelabre de la HSmart:

Candelabru Cristal K9-400, Textura Cristal, Metal, 5 X E27, Auriu

 Candelabru Nordic Cristal K9 , 6 X E14, Auriu

Candelabru Gold/800*300 Cristal, Metal, 8X E27

Candelabru Nowodvorski/800/300 Cristal Fumuriu

Candelabru Nowodvorski/600 Cristal Fumuriu

Avantajele oferite de candelabrele HSmart

Așa cum ai înțeles, candelabrele sunt adevărate piese decorative, elemente care pot adăuga un plus de rafinament în orice încăpere de acasă. Te-am făcut curios? Iată câteva avantaje oferite de aceste corpuri de iluminat impresionante:

  • Eleganță și stil: Candelabrele de cristal sunt considerate piese decorative, piese în jurul cărora se poate contura întreaga estetica a încăperii;
  • Iluminare funcțională: Jocul de lumini oferit de candelabre nu este doar unul estetic, ci și unul funcțional;
  • Versatilitate: Candelabrele sunt disponibile într-o varietate de forme și culori, fiind imposibil să nu găsești un model potrivit planurilor tale de amenajare;
  • Durabilitate: Candelabrele de la HSmart sunt realizate din materiale rezistente care vor trece cu brio testul timpului, oferind casei tale un aspect elegant.

👉 Citește și TOP 5 corpuri de iluminat pentru living

BONUS: lustre moderne pentru amenajări cu stil

Dacă au început să-ți placă toate aceste corpuri de iluminat cu caracter impozant, atunci îți propunem să îți îndrepți atenția și asupra lustrelor led. Poți opta pentru o lustră candelabru în zona de dining, în dormitor sau în living ori în orice cameră de acasă. Astfel de modele sunt însoțite, în general, de tehnologii moderne, oferindu-ți posibilitatea de a ajusta intensitatea luminii, culoarea acesteia, chiar și de la distanță. Uite câteva modele pe care le găsești pe hsmart.ro:

Lustra led Hexa Gold 40W

Lustra Led Infinity

 Lustra Led Suspendata Cu Telecomanda, 3 Tipuri De Lumina Neagra

Lustra Led Anchora

Lustra Led Cristal K9 double

 Lustra led cu telecomanda line

De altfel, din proiectele moderne de amenajare nu lipsesc nici pendulele led. Având același caracter impozant, acestea pot fi folosite atât pentru sursa principală de lumină din încăpere, cât și pentru iluminatul de accent. Concret, poți folosi un pendul led pentru a ilumina livingul, sau poți opta pentru o lustra led în dormitor, completată de lumina difuză oferită de un pendul, poziționat deasupra noptierei – o variantă excelentă pentru cei care aleg să-și încheie ziua lecturând o carte bună.

Uite câteva exemple interesante:

Pendul LED OZN White 7W

Pendul HSM30 Negru

Pendul LED OZN Gold 7W

Pendul LED Orion Black 7W

Așadar, un candelabru poate schimba total aspectul fiecărei încăperi, fiind o alegere accesibilă care va trece cu brio testul timpului. Pe site-ul nostru găsești candelabre pentru living moderne, potrivite atât pentru dormitoare, cât și pentru zona de zi sau holuri. Spor la cumpărături!

 

Fii Primul Care Afla 🔔 Clientii nostri VIP care se inscriu la newsletter primesc emailuri cu reducerile, produsele noi dar si informatii importante.